Meld je aan met een code

Voer hieronder de code in die je opleider je gegeven heeft.

Ben je een begeleider en wil je een 123Digit helpen delen ?
Ontdek hier hoe je cursistencodes maakt

123Digit, hoe werkt het?

Hoe begeleid ik doelgroepen met 123Digit?

Niveau bepalen

Image
Niveau bepalen
Opleiding volgen als begeleider
Collectieve workshops begeleiden
Individuele begeleiding
Image

Het niveau van digitale autonomie bepalen vereist een onderzoek van de verschillende parameters: het materiaal, de verbinding, de toepassing, de motivatie of de remfactoren van de persoon. 123Digit biedt oefeningen aan die de deelnemer moet uitvoeren in een gesimuleerde omgeving om zijn/haar competenties na te gaan, alsook een reeks vragen (op papier of online) om een digitaal gesprek te voeren.

Ik schrijf me in om toegang te krijgen tot het platform
Image

De digitale autonomie van de doelgroepen ontwikkelen vereist dat je zelf vertrouwd bent met begrippen die niet altijd even duidelijk zijn: organisatie en begeleiding van workshops, houding als begeleider, competentiediagnose... 123Digit biedt online handleidingen aan om je hierbij te helpen!

Ik schrijf me in om toegang te krijgen tot het platform
Image

Collectieve workshops rond digitaliteit organiseren vereist sessies ontwikkelen en activiteiten voorbereiden. 123Digit, dat zijn meer dan 25 gestructureerde en progressieve modules over verschillende thema’s (software, surfen op het internet, veiligheid, online procedures e.d.m.) met projecteerbare lesmaterialen en overzichtsfiches om op het einde van de sessie te bezorgen. De activiteiten zijn ludiek, focussen op de essentie, stimuleren de aandacht en laten voldoende ruimte voor fouten.

Ik schrijf me in om toegang te krijgen tot het platform
Image

Een persoon ondersteunen om digitale remfactoren op te heffen (bv. account aanmaken met wachtwoord, documenten mailen…) en zijn autonomie vergroten is niet eenvoudig. 123Digit bezorgt je de vereiste tools om de juiste attitude aan te nemen bij begeleiding: korte oefeningen om een wachtwoord te onthouden, een simulatie van online stappen, een mailbox kiezen...

Ik schrijf me in om toegang te krijgen tot het platform

Vragen?

Is het platform gratis?

Image
Ja, de inschrijving op 1,2,3 digit is gratis, en de hulpmiddelen kunnen gratis worden geraadpleegd (gebruik voor commerciële doeleinden is niet toegestaan).

Hoe geef ik mijn organisatie weer op de overzichtskaart? Waartoe verbind ik me?

Image
Jouw organisatie is automatisch zichtbaar op de overzichtskaart zodra jouw inschrijving is voltooid.

Als je de beheerder van de organisatie bent, kan je de informatie over jouw organisatie bijwerken via de rubriek "Mijn account" (onder jouw voornaam) > "Mijn organisatie" > “De organisatie wijzigen”.

Hier is geen specifiek engagement aan verbonden, maar wij raden je wel aan om de informatie nauwgezet bij te werken! Deze informatie wordt ook in andere organisaties gebruikt om de verschillende initiatieven op het grondgebied te identificeren.

Als je een account hebt aangemaakt zonder je te verbinden aan een organisatie, zal jouw naam niet zichtbaar zijn op de overzichtskaart.

Wat is een beheerder? Welke rol vervult hij?

Image
Als je je inschrijft op 1,2,3Digit, kan je je verbinden aan een bestaande organisatie of jouw eigen organisatie aanmaken als deze nog niet bestaat.

Als je jouw organisatie hebt aangemaakt, wordt je beheerder, wat betekent dat je de volgende rechten hebt:

• Accounts valideren en/of aanmaken voor jouw collega’s;

• Informatie over jouw organisatie bijwerken, die zichtbaar zal zijn op de overzichtskaart van het netwerk;

Dit kan allemaal vanop de pagina "Mijn account" (onder jouw voornaam) > "Mijn organisatie"!

Een organisatie kan meerdere beheerders hebben: aarzel niet om hiertoe een aanvraag bij ons in te dienen via contact@123digit.be. Je kan ons ook een mail sturen als je een account wil doorgeven aan een nieuwe beheerder, of als je een organisatie wil verlaten na een gewijzigde situatie.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, maar kan het niet opnieuw instellen…

Image
Niet erg, zo’n dingen gebeuren! Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen na de procedure om jouw wachtwoord te herstellen, kijk dan even in jouw spambox. Vindt je de e-mail niet terug, mail dan naar contact@123digit.be en wij lossen de situatie zo snel mogelijk op!

Ik wil contact opnemen met 1,2,3 digit

Image
Aarzel niet om te mailen naar contact@123digit.be en wij antwoorden je graag :)

icon