WETTELIJKE VERMELDINGEN

Datum laatste update: 10 september 2019

WETTELIJKE VERMELDINGEN

 

Site editor:

WeTechCare, een vereniging zonder winstoogmerk.

SIRET: 812 952 166 00021

71 rue Archereau, 75019 PARIS, 75019 PARIS

Belgische vestiging:

Cantersteen 10, 1000 Brussel, België, 1000 Brussel, België

Website van de vereniging: http://wetechcare.org

Directeur van de publicatie: Jean DEYDIER, directeur van WeTechCare.

Telefoon: 01 73 74 89 53

Contact e-mailadres: contact@123digit.be

 

Ontwerp en ontwikkeling van de site:

Reclamebureau

13 Rue d'Uzès,

75002 Parijs

www.adveris.fr

 

Site hosting:

De 123digit.be-website en de door de website verwerkte gegevens worden gehost op de Digital Ocean, op een server in Frankfurt, Duitsland. Het hoofdkantoor van Digital Ocean is gevestigd op Avenue of the Americas 101, New York, NY 10013, USA.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK

 

Intellectuele eigendom:

De grafische en educatieve inhoud van deze site (online training, video's, afbeeldingen, animaties, logo's, teksten en in het algemeen alle inhoud die op de site wordt gepubliceerd) zijn het exclusieve eigendom van WeTechCare.

De middelen van de 123digit.be-website worden ter beschikking gesteld onder de voorwaarden van de Creative Commons Naamsvermelding - Geen commercieel gebruik - Geen wijziging 4.0 Internationale licentie.

Elk commercieel gebruik (bijvoorbeeld in het kader van betaalde opleidingen) van de inhoud van de site is onderworpen aan de voorafgaande, schriftelijke en uitdrukkelijke toestemming van WeTechCare en kan onderworpen zijn aan voorwaarden.

 

Beperking van de aansprakelijkheid:

De 123digit.be-website bevat informatie die beschikbaar wordt gesteld door externe natuurlijke en/of rechtspersonen of hyperlinks naar andere websites of blogs die niet door WeTechCare zijn ontwikkeld. De inhoud die op 123digit.be ter beschikking wordt gesteld, is louter ter informatie. Het bestaan van een link van deze site naar een andere website houdt geen goedkeuring van die website of de inhoud ervan in. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om deze informatie verstandig te gebruiken. Bijgevolg erkent de gebruiker dat hij/zij als enige verantwoordelijk is voor het gebruik van deze informatie.

 

PRIVACY BELEID

 

Bescherming van persoonsgegevens:

De 123digit.be-website heeft tot doel de persoonsgegevens van deze internetgebruikers te beschermen en overeenkomstig de EU-verordening 2016/679 van 16 april 2016 heeft u het recht op toegang, rectificatie, schrapping, verzet tegen raadpleging en vergeten van uw persoonsgegevens.

Als u uw rechten wilt uitoefenen, dient u contact met ons op te nemen op het volgende e-mailadres: mijngegevens@123digit.be .

Na verificatie van uw gegevens en identiteit wordt uw aanvraag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 werkdagen in behandeling genomen.

 

Informatie vermeldt:

Overeenkomstig artikel 32 van de gewijzigde Franse wet van 6 januari 1978 vallen de verzamelde persoonsgegevens onder de verantwoordelijkheid van de verantwoordelijke voor de verwerking, namelijk de heer Jean DEYDIER, directeur van de vereniging WETECHCARE.

 

Doel van de verwerking

De verzamelde informatie wordt elektronisch verwerkt om de expertise van de vereniging op het gebied van digitale uitsluiting te versterken en zo diensten met een hoge toegevoegde waarde aan te bieden aan onze gebruikers, maar ook aan onze stakeholders (openbare instellingen, verenigingen, bedrijven), zodat digitale integratie een hefboom wordt.

 

Toegang tot en opslag van gegevens:

Wanneer u zich registreert (rechtstreeks op de 123digit.be website of wanneer u zich registreert bij WeTechCare als professionele gebruiker) en wanneer u 123digit.be gebruikt, vragen wij u om persoonlijke gegevens.

Dit omvat de informatie die u verstrekt wanneer u uw profiel invult, zoals uw voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer, provincie en de naam van uw rapportagestructuur.

Deze gegevens stellen ons in staat om u inhoud aan te bieden die is aangepast aan uw behoeften en om de gebruikerservaring te verbeteren. Ze stellen de vereniging ook in staat haar expertise op het gebied van digitale inclusie te ontwikkelen en zo diensten met een hoge toegevoegde waarde aan te bieden aan haar stakeholders.

De personen die toegang hebben tot deze persoonsgegevens zijn, binnen de grenzen van hun respectieve bevoegdheden, de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het 123digit.be project.

In het kader van een experiment of een partnerschapsovereenkomst hebben sommige partners van het 123digit.be netwerk, met inachtneming van een vertrouwelijkheidsclausule, toegang tot bepaalde persoonsgegevens.

Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in onze databases, gehost door Digital Ocean op een server in Frankfurt, Duitsland.

 

Wijziging van de toestemming voor de verwerking van uw gegevens:

Het staat u vrij om de gegevensverwerking op eenvoudig verzoek te stoppen, ook al heeft u in het verleden al toestemming gegeven voor de verwerking van uw gegevens.

U kunt ons een e-mail sturen op mijngegevens@digit.be

 

Na ontvangst en binnen de 30 werkdagen, zullen wij de verwerking van de gegevens stoppen en uw persoonlijke informatie in ons systeem vernietigen.

N.B.: In geval van een onbevredigend antwoord kunt u een klacht indienen bij Gegevensbeschermingsautoriteit via de volgende link: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/verzoek-klacht-indienen

 

Bewaren van gegevens :

Wanneer een gebruiker gedurende 2 jaar niet meer inlogt op zijn account, worden de gegevens automatisch uit onze databases verwijderd.

De gebruiker kan ten alle tijde om toegang, wijziging of verwijdering van zijn gegevens verzoeken op het volgende adres: mijngegevens@123digit.be

Na ontvangst en binnen 30 werkdagen zullen wij de verwerking van de gegevens stoppen en uw persoonlijke informatie in ons systeem vernietigen.

 

GEBRUIK VAN COOKIES

 

Definitie van de cookie :

Cookies zijn kleine bestanden die websites op de harde schijf van uw computer of mobiele apparaat plaatsen bij uw eerste bezoek.

Zoals de meeste websites gebruikt 123digit.be cookies op uw computer om u een vereenvoudigde ervaring en navigatie op het platform te bieden. De twee belangrijkste redenen waarom wij deze cookies gebruiken zijn de volgende:

Analyse: Door te begrijpen hoe gebruikers 123digit.be gebruiken, zijn we in staat om de ergonomie van de site te optimaliseren en onze gebruikers relevante inhoud te bieden. Daarnaast ontwikkelen we expertise op het gebied van digitale inclusie van kwetsbare doelgroepen, wat onze vereniging en onze stakeholders ten goede komt.

Optimalisatie van de gebruikerservaring: Deze cookie slaat de informatie op die u op de site invoert. Zo hoeft u ze niet meer in te voeren bij uw volgende bezoek.

 

Algemene statistieken :

Om de belangstelling voor en het gebruik van onze website te meten, maken we onder andere gebruik van Google Analytics, een dienst voor de analyse van het websitepubliek. Wij zorgen ervoor dat uw IP-adressen geanonimiseerd worden voordat ze door Google Analytics worden verwerkt. 

 

Lijst van gebruikte cookies:

Vanaf dit adres kunt u de cookies die op uw computer of mobiele apparaat worden geplaatst beheren: www.123digit.be/beheer-je-cookies.

Hier is de lijst met cookies die gebruikt worden op de 123digit.be website:

- PHPSESSID (noodzakelijke Cookie): Identificatie van de internetgebruiker bij het maken van een verbinding met de site. Vervalt aan het einde van de sessie.

- __cfduid (noodzakelijke Cookie): Identificatie van vertrouwd webverkeer door CloudFlare. Het komt niet overeen met enige gebruikers-ID van de website en slaat geen persoonlijk identificeerbare informatie op.

- Google Analytics (optionele Cookie): Meting van websiteverkeer en -gebruik. Elke bezoeker van een website krijgt een unieke identificatiecode toegekend.

 

Opslag van cookies:

In overeenstemming met de wet worden cookies voor een periode van maximaal 13 maanden opgeslagen in onze databases. Sommige cookies, die gebruikt worden op de site, overschrijden de duur van uw sessie op de site niet. Zij vervallen wanneer u uw browser afsluit.